Ozongenerator

En ozongenerator är är en smart apparat som enbart använder vanligt luft för att fullständigt rena ett utrymme från lukt eller mögel. Faktum är att de flesta saneringsföretag idag använder ozongeneratorer vid sanering. Nu kan du ta del av samma smarta teknik och enkelt åtgärda ditt problem själv.

ozongenerator

en ozongenerator finns i många olika utföranden beroende på hur stor yta som ska behandlas.

 

 

 

 

 

Airozon säljer ozongeneratorer på den svenska marknaden som de själva har utvecklat. Använd deras ozongeneratorer för att snabbt och effektivt sanera alla typer av mögel och dålig lukt. Med hög kvalite och smart teknik är detta de mest eftertraktade ozongeneratorer på den svenska marknaden.

AX-serien Ozongenerator

Liten och kompakt ozongenerator för sanering av lukt och mögel i mindre utrymmen som t.ex. bilar, båtar och husvagnar. Ozongeneratorn kan även installeras permanent i soprum, krypgrunder eller kylrum för att förebygga uppkomst av mögel, bakterier och dålig lukt. Ozongeneratorn är utrustad med digital timer för precis tidsstyrning samt justerbar effekt och intervallfunktion som gör det möjligt att justera ozonproduktionen.

Pris: 2995 kr ink. moms  -  LÄS MER / BESTÄLL ONLINE

 

BX-serien Ozongenerator

Användarvänlig  ozongenerator för sanering av lukt och mögel i medelstora utrymmen. Ozongeneratorn är utrustad med digital timer för precis tidsstyrning samt justerbar effekt och intervallfunktion som gör det möjligt att justera ozonproduktionen.

Pris: 4995 kr ink. moms  -  LÄS MER / BESTÄLL ONLINE

CX-serien Ozongenerator

Kraftfull ozongenerator för sanering av lukt och mögel i story utrymmen. Ozongeneratorn är utrustad med digital timer för precis tidsstyrning samt justerbar effekt och intervallfunktion som gör det möjligt att justera ozonproduktionen.

Pris: 7995 kr ink. moms  -  LÄS MER / BESTÄLL ONLINE